29 Ocak 2009 Perşembe

2009 ADLİ BİLİŞİM KONFERANSI

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ HUKUKU UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ, İSTANBUL BAROSU ve LOSTAR BİLGİ GÜVENLİĞİ İŞBİRLİĞİYLE..2009’DA ADLİ BİLİŞİM KONFERANSI
Tarih: 10 Şubat 2009 Salı / 09:00 – 17:00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere


Bilgisayarınız mı çalındı? Bilgisayarınıza veya cep telefonunuza resmi makamlar tarafından el mi konuldu? O e-postayı siz göndermediniz mi? Dinlenen telefonlarda adli bilişim incelemesi mümkün müdür? İşlenen bir suçun tespitinde sizin IP numaranız mı çıktı? İnternet bankacılığı yoluyla hesabınız boşaltıldı, adli bilişim incelemesi nasıl yapılacak? Bilgisayara değil de İnternet’e kaydettiğiniz dosyalarda adli bilişim incelemesi söz konusu olabilir mi? Bilgisayarımdaki tüm verileri sildim, gerçekten onlardan kurtuldum mu? Şirket olarak veya hukuk bürosu olarak bilgi güvenliği politika belgemiz olmadan oluşturduğumuz elektronik kayıtları siliyoruz, delilleri karartıyor muyuz?

Elektronik delil toplama ve inceleme ile ilgili birçok sorunun cevabını konunun uzmanlarından dinlemek istiyorsanız, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim Teknolojisi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Merkezi ile Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş.’nin ortaklaşa düzenlediği “2009’da Adli Bilişim” konulu konferansa katılmalısınız.

Konferans 10 Şubat 2009 Salı günü İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Katılım ücretsiz olup kayıt zorunluluğu vardır. Kayıt için telefon: (212) 224 90 04.

detaylı bilgi:leylakeser.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder